Ne-ar face placere sa vorbim

Contact

Luati legatura cu noi

Email: office@mdgarden.ro
Telefon: 0757387409
Sat Lunca, str. Teilor, nr. 2, Com. Ceamurlia de jos, jud. Tulcea

Servicii profesionale de amenajari si intretinere spatii verzi in judetele Constanta si Tulcea

Compania noastră va ofera servicii de incredere in amenajarea spatiilor verzi din judetele Constanta si Tulcea. Cu peste 10 ani de experiență în amenajarea rezidențială, vă putem ajuta să vă creați peisajul de vis! Suntem specializați într-o gamă largă de servicii si lucram din greu pentru fiecare proiect abordat!

Echipa noastră prietenoasă și cu cunoștințe vaste in domeniu va oferă un serviciu customizat pentru a se asigura că fiecare client găsește ceea ce are nevoie pentru a-și amenaja spatiile verzi.  Contact: 0757387409 – Noi, cei de la MDGarden suntem siguri că veți fi multumiti de rezultatele noastre si vă garantăm că serviciile oferite vor de cea mai bună calitate pe care o puteți găsi judetele Constanta si Tulcea. Peisagistii noștri experimentați stabilesc noi standarde de calitate în fiecare zi în proiectarea peisajului, pavaje, garduri ornamentale si intretinerea spatiilor verzi. Va rugam sa ne contactati chiar astazi pentru a afla mai multe informatii..

Ne ocupam de mentenanta pentru spatii verzi rezidentiale, mentenanta spatii verzi industriale si intretinere spatii verzi si terenuri sportive, intretinere spatii verzi asociatii de proprietari si locatari. Sectorul de intretinere gradini si mentenanta spatii verzi l-am inceput din pasiunea pentru curat, sanatate si mediul inconjurator, din necesitatea de a ne simti utili pentru iubitorii de verde, plante si gazon.

Servicii de intretinere spatii verzi:

> intretinere spatii verzi;

> tunderea gazonului;

> indepartarea mizeriei;

> fertilizare;

> eliminarea buruienilor si insectelor;

> ingrijirea copacilor/arbustilor

Contact: 0757387409